Ansiktsbehandling i Helsingborg

Hej alla läsare, kul att ni hittat hit. Som ni vet så skriver jag ett inlägg på fredagar som handlar om att jag tipsar om ett lokalt företag som av olika anledningar är värda att lyftas upp. Jag tycker att det är viktigt att göra just det, att lyfta upp lokala aktörer eftersom annars de största företagen och de med mest pengar är de som får synas mest. Det tycker jag är orättvist. Jag ska idag prata om ansiktsbehandling i Helsingborg, och de utförs i det här fallet av Topp till Tå. Jag har gått hos de på Topp Till Tå i flera år och det är verkligen den bästa ansiktsbehandlingen du kan få. Det gör mycket att det inte är supercentralt för priset, som verkligen är humana och helt rimliga. Man känner att de pengar man lägger på en behandling på Topp Till Tå får man verkligen tillbaka, och det är något som gör att man återvänder just hit.

Ansiktsbehandlingen är av hög kvalitet, och det ingår alltid rengöring, olika masker, porrengöring, krämer och massage. Man slappnar av och känner sig så omhändertagen. Det är verkligen riktigt magiskt! Jag tror att man generellt är alldeles för dålig på att unna sig själv sådana här behandlingar. Istället lägger man pengar på onödiga saker som man inte ens behöver… men detta, detta är verkligen något man behöver göra då och då. Stort tips som sagt, Topp Till Tå i Helsingborg!