Smärtlindring i Borås och Göteborg

Nu är dagen här, dagens som jag har längtat efter så länge! Jag ska idag få smärtlindring i Göteborg med kryoterapi hos Elite Cryo Studio. Ni som har följt mig och bloggen vet hur mycket jag har kämpat, och hur länge, på att få bli smärtfri i kroppen igen. Det är på grund av en skada jag fick när jag blev avkastad av en häst när jag var tjugo som min kropp har gjort allt mer ont. Jag hade ont även i tjugoårsåldern, men då var man aktiv på ett helt annat sätt. Man märkte inte av smärtan. Men nu, i takt med att man med åldern blir stelare, har smärtan smugit sig på och det har blivit nästintill outhärdligt. Därför kommer jag nu att testa kryoterapi, då jag har hört mycket om det. Jag kan egentligen inte berätta vad exakt det är som händer, men man behandlas i något slags bås av något slag, den ser ut som ett solarium nästan. Många som testat kryoterapi för just smärtlindring har blivit av med sin smärta. Och det är precis vad jag hoppas på, och önskar mig. Ett smärtfritt liv låter för bra för att vara sant.. Men det hade räckt om bara smärtan minskade något. Då hade jag kunnat leva ett bättre liv. Jag återkommer till er med resultat! Önska mig lycka till!

Du gillar kanske också...